Predstavitev podjetja, sodelavcev in posameznih strokovnjakov, s katerimi sodelujemo

 

INFO

info@geronxyz.com

MARKETING, PRODAJA

miha.rajh@geronxyz.com

 

MOBILNI TELEFON

041-267-054

 

FACEBOOK

geron.xyz

 

NASLOV

Mejna c. 28, 2250 Ptuj

 

Vizija podjetja

Za znamko Geron XYZ se skrivata predanost in empatija, s katerima se zavzemamo za ustvarjanje čim bolj kakovostnega življenja starejše populacije. Naše strokovno znanje se prepleta z bogatimi dolgoletnimi izkušnjami in zaupanjem naših uporabnikov – tako zdravih posameznikov kot starostnikov, ki se spoprijemajo z različnimi boleznimi in živijo v domačem okolju ali v raznih ustanovah.

Z zagotavljanjem varnosti in kvalitete naših izdelkov ter vodenjem strokovno podkovanih delavnic in svetovanj želimo ostati v tesnem stiku z uporabniki in biti prepoznavni v okolju starejše populacije.

Naš cilj je delovati  v neposredno korist uporabnika v smislu boljše kvalitete življenja.  V sodelovanju s strokovnjaki iz različnih panog, kot so nutricionizem, fizioterapija, fitnes, psihologija in znanost o možganih ter z njimi povezanimi boleznimi, želimo graditi na večji strokovnosti in transparentnosti.

  Certifikati in potrdila o dodatnih usposabljanjih

  Diploma in objavljeni strokovni članki

  Apolonija Rajh, dipl. soc. geront. (VS) – ustanoviteljica

  Gerontologija je veda, ki raziskuje vse vidike staranja pri normalnem poteku staranja ali pri staranju, ki ga spremljajo s starostjo povezane bolezni. Vključuje  preučevanje posledic staranja ter raziskuje različne možnosti in izvedbe kvalitetnega staranja. To so osnove, ki me usmerjajo, da pri svojem delu upoštevam samo verodostojne informacije – informacije podkrepljene z znanstvenimi dokazi ali z lastnimi izkušnjami.

  Za dosego lastnega znanja  se nenehno izobražujem in usposabljam. Posebno pozornost namenjam osebam z demenco. Da bi se jim lahko približala in raziskovala njihovo življenje, sem opravila kvalifikacijo za socialno oskrbovalko in v praksi izkusila delo v domu upokojencev, v centru za socialno delo in pri uporabnikih na domu. S profesionalnim usposabljanjem na Andragoškem centru RS sem svoja znanja oplemenitila na področju izobraževanja starejših odraslih. Poleg raziskovanja o ohranjanju ali celo izboljšanju kognitivnih zmožnosti, so me ta nova znanja spodbudila k organizaciji delavnic za urjenje spomina, za starejše.

  Usposabljanje za delo s starejšimi in osebami z demenco po metodi Montessori mi je dalo zaleta, saj sem svoje projekte začela dopolnjevati z ljubeznijo do oblikovanja in izdelave tekstilnih izdelkov. Tako sem lahko združila vsa svoja znanja, izkušnje in ročne spretnosti in jih vključila v svoje izdelke, ki so na ta način dobili obliko, barve, predvsem pa uporabnost na področju, ki je blizu mojim kompetencam.

   Naši sodelavci

   Janja Meško, dipl. fiziot.

   Rada delam z ljudmi, sem zelo komunikativna, natančna in zanesljiva ter oseba z dobro energijo (tako pravijo drugi, saj sami tako ali tako neke stvari najtežje vidimo/povemo o sebi). V prostem času sem velika ljubiteljica narave, gora, pohodništva in športnega plezanja. Rada imam zanimive ljudi, iskrene pogovore in iskrice v očeh.

   janja.mesko@gmail.com

   e-Obvestilnik

   Spremljajte najnovejše prispevke in bodite pravočasno obveščeni o novih ponudbah.