Predstavitev podjetja, sodelavcev in posameznih strokovnjakov, s katerimi sodelujemo

 

INFO

info@geronxyz.com

MARKETING, PRODAJA

miha.rajh@geronxyz.com

 

MOBILNI TELEFON

041-267-054

 

FACEBOOK

geron.xyz

 

NASLOV

Mejna c. 28, 2250 Ptuj

 

Vizija podjetja

Za znamko Geron XYZ se skrivata predanost in empatija, s katerima se zavzemamo za ustvarjanje čim bolj kakovostnega življenja starejše populacije. Naše strokovno znanje se prepleta z bogatimi dolgoletnimi izkušnjami in zaupanjem naših uporabnikov – tako zdravih posameznikov kot starostnikov, ki se spoprijemajo z različnimi boleznimi in živijo v domačem okolju ali v raznih ustanovah.

Z zagotavljanjem varnosti in kvalitete naših izdelkov ter vodenjem strokovno podkovanih delavnic in svetovanj želimo ostati v tesnem stiku z uporabniki in biti prepoznavni v okolju starejše populacije.

Naš cilj je delovati  v neposredno korist uporabnika v smislu boljše kvalitete življenja.  V sodelovanju s strokovnjaki iz različnih panog, kot so nutricionizem, fizioterapija, fitnes, psihologija in znanost o možganih ter z njimi povezanimi boleznimi, želimo graditi na večji strokovnosti in transparentnosti.

  Certifikati in potrdila o dodatnih usposabljanjih

  Diploma in objavljeni strokovni članki

  Apolonija Rajh, dipl. soc. geront. (VS) – ustanoviteljica

  Gerontologija je veda, ki raziskuje vse vidike staranja pri normalnem poteku staranja ali pri staranju, ki ga spremljajo s starostjo povezane bolezni. Vključuje  preučevanje posledic staranja ter raziskuje različne možnosti in izvedbe kvalitetnega staranja. To so osnove, ki me usmerjajo, da pri svojem delu upoštevam samo verodostojne informacije – informacije podkrepljene z znanstvenimi dokazi ali z lastnimi izkušnjami.

  Za dosego lastnega znanja  se nenehno izobražujem in usposabljam. Posebno pozornost namenjam osebam z demenco. Da bi se jim lahko približala in raziskovala njihovo življenje, sem opravila kvalifikacijo za socialno oskrbovalko in v praksi izkusila delo v domu upokojencev, v centru za socialno delo in pri uporabnikih na domu. S profesionalnim usposabljanjem na Andragoškem centru RS sem svoja znanja oplemenitila na področju izobraževanja starejših odraslih. Poleg raziskovanja o ohranjanju ali celo izboljšanju kognitivnih zmožnosti, so me ta nova znanja spodbudila k organizaciji delavnic za urjenje spomina, za starejše.

  Usposabljanje za delo s starejšimi in osebami z demenco po metodi Montessori mi je dalo zaleta, saj sem svoje projekte začela dopolnjevati z ljubeznijo do oblikovanja in izdelave tekstilnih izdelkov. Tako sem lahko združila vsa svoja znanja, izkušnje in ročne spretnosti in jih vključila v svoje izdelke, ki so na ta način dobili obliko, barve, predvsem pa uporabnost na področju, ki je blizu mojim kompetencam.

   Naši sodelavci

   Mag. Maja Maraž, sistemsko relacijska psihoterapevtka

   Sem psihologinja, sistemsko relacijska psihoterapevtka, učiteljica čuječnosti ter Gottman partnerska psihoterapevtka v izobraževanju. Že več kot deset let raziskujem področje relacijske travme in temelje sreče v življenju. Svojo srečo najdem predvsem v jadranju z družino, ob branju knjige in toplem čaju ter v družbi prijateljev ob dobri hrani.

    

   Janja Meško, dipl. fiziot.

   Rada delam z ljudmi, sem zelo komunikativna, natančna in zanesljiva ter oseba z dobro energijo (tako pravijo drugi, saj sami tako ali tako neke stvari najtežje vidimo/povemo o sebi). V prostem času sem velika ljubiteljica narave, gora, pohodništva in športnega plezanja. Rada imam zanimive ljudi, iskrene pogovore in iskrice v očeh.

    

   Julijana Kozel, dipl. soc. geront. (UN)

   Imam dolgoletne izkušnje kot srednja medicinska sestra in gerontologinja.  Pridobila pa sem tudi specialna znanja iz paliativne oskrbe pri društvu medicinskih sester Slovenije. Znam prisluhniti starejšim, bolnim in njihovim svojcem, podporo pa nudim tudi žalujočim osebam. Sprostitev najdem v sprehodih, kolesarjenju, pohodništvu, potovanjih in branju dobre knjige.

    

   e-Obvestilnik

   Spremljajte najnovejše prispevke in bodite pravočasno obveščeni o novih ponudbah.