Pogovorne kartice

Pogovorne kartice so odličen pripomoček pri spodbujanju komunikacije s starejšimi

Pogovorne kartice so aktivnost za starejše, s svojimi vprašanji pa spodbujajo pogovor o spominih na otroštvo, mladost, na posebne trenutke, na najbolj ustvarjalna obdobja in še mnogo več.

Uporabljajo se kot terapevtski pripomoček pri osebah, ki težko spregovorijo o svojem življenju, niso komunikativne, imajo razne kognitivne primanjkljaje ali so zbolele za demenco. Kartice pa lahko uporabimo tudi za namen druženja v krogu družine, v domu upokojencev ali med prijatelji.

Podrobnosti o naročilu

Pogovorne kartice ponujamo kot digitalni izdelek, kar pomeni, da vam po naročilu in plačanem predračunu preko e-pošte pošljemo PDF dokument, ki obsega 60 kartic na 40 straneh (10 pogovornih tem s po 6 vprašanji), s prvo in zadnjo stranjo. Dokument obojestransko natisnite na trši papir (ki ga lahko kasneje tudi plastificirate) in obrežite po označenih črtah (kot je razvidno na levem vzorcu). Pred uporabo priporočamo, da preberete spodnja navodila za uporabo. Za lažje hranjenje kartic natisnite (prav tako na trši papir) tudi šablono za izrez, ki jo zložite in zlepite v priročno škatlico.

Navodila za uporabo pogovornih kartic (616 KB)

Šablona za izrez škatlice za kartice (2,4 MB)

Pogovorne kartice – PDF

Avtorica: Apolonija Rajh

Št. strani: 40

5,00 EUR

Cena za digitalni izdelek

Plačilo

Naročilo lahko oddate preko kontaktnega obrazca poleg izdelka ali nam pišete preko e-pošte. Za digitalne izdelke trenutno ponujamo samo eno možnost plačila:

  • plačilo po predračunu, ki vam ga po prejemu vašega naročila pošljemo na vaš e-poštni naslov,

Izdelek pošljemo po e-pošti isti dan po prejemu plačila.

Cene, navedene ob izdelkih veljajo za trenutno zalogo. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Pridržujemo si pravico do spremembe cen in prodajnih kriterijev. 

e-Obvestilnik

Spremljajte najnovejše prispevke in bodite pravočasno obveščeni o novih ponudbah.